Veckan som varit!

Hej! 
Under veckan som varit har jag haft jour på skolan, så jag, Hugo och Diva har varit på skolan. Det har även varit "tävlings-tränings-hoppning" och "tävlings-tränings-dressyr".
 
Hoppningen:
Jag hoppade Diva en bana på 40cm. Vi fick ett stopp på 2:an som var ett "läskigt" enfärgat plank..! Men för övrigt skötte hon sin hur bra som helst. Jag var även generös nog att låna ut Hugo till några av mina klasskompisar som inte hade med sina egna. Hugo skötte sig och tog 2st felfria rundor! Han är högt älskad av min ena klasskompis Julia! Det är elof som har tagit alla bilder under hoppningen.
 
 
Linnea är överst på Hugo och Julia underst!
 
 

Dressyren:
Jag red Julias Carmen och Diva under dressyren. Hugo fick gå en runda med Elof.
 
Jag började rida en LD:1 på Carmen (e.Camaro M). Hon är vanligtvist en hopphäst som tävlar framgångsrikt med sin ryttarinna, men i måndags fick jag äran att prova denna svarta skönhet! Hon var taggad i mellanskritten, så det blev lite taktinslag men jag är verkligen jättenöjd! Emil och Linnea fotade/filmade.
En filmsnutt från framridningen!
 
Diva fick gå en LC:1 och detta blev våran premiär. Hon blev tyvärr väldigt spänd när hon blev själv i ridhuset, så det var svårt att få igennom vänstersidan på henne. Men hon var lättare och rundare i galoppen. Lärarna tyckte trots det  det att hon var en mycket fin 4-åring! Nöjd för övrigt! Blev tyvärr inga filmer eller bilder på henne.
 
Hugo försökte med alla knep han kunde för att slippa utföra LB:1. Han blir som Diva, väldigt spänd när han blir ensam. Trots detta vann Elof och de fick 8:or när han skötte sig. Tyckte hon gjorde ett otroligt bra jobb med han, på den korta tiden!
 
/Jasmine