Fjäsk och löshoppning!

Pappa, mamma och Louise drog på en väldigt impulsivt bokad utlandssemester förra tisdagen och kom hem nu på onsdag natten! Jag ställde upp för familjen och stanna hemma och såg till att djuren överlevde ännu en vecka. I en veckas tid hade jag hand om 6 hästar, 8 kor, 3 katter och alla frukost/kvällfodringar på vardagarna (passar på att tacka Linnea och Ingegred för all hjälp <3).
 
Dock fanns det ett litet problem.. samma dag som de kom hem så behövde jag få ut Helge och Rocky till löshoppningen på min tentamen i Dingle och jag får inte köra bilen och transporten än.. 
 
Kl 04:45 på onsdagmorgonen hörde jag hur det börja tassla runt i huset. De var hemma. Hade sagt att jag kunde ta frukostfodringen så de kunde sova ut (haha, ganska mycket fjäsk.. skulle inte ta den frivilligt när man fodrat i en veckas tid liksom..), men bet i det mycket sura äpplet och gjorde det. Sen skynda jag mig hem och laga en fet frukost innan de vakna.
 
Detta mina damer och herrar, är hur en rutinerad fjäskare löser skjuts till sina ponnier en tidig onsdagmorgon. Löshoppningen för övrigt gick bra, men de behöver öva och bli mer självsäkra (och växa ikapp sina små rumpor..)
 
/ Jasmine