Riktigt länge sedan nu.

Nu har det gått riktigt lång tid sen jag skrev nåt senast. Inte för att det inte har hänt nåt utan för att det är just såå mycket hela tiden och risken är att inläggen blir så långa. Skrev en kväll om allt som hänt sen sist och alldeles innan jag skulle skicka iväg det trycker jag på FEL knapp på mobilen o raderar alltihop.
Hästarna har gått ganska bra på tävling. Påskhelgen var riktigt lyckad då vi på påskafton åkte till Grums för att Jasmine skulle starta Diva i ungponnyklass där och för att träffa Flora och pussa lite på henne förståss. Diva red ihop 66,8% och fick sitt första kval till ungponny SM. 
Dagen efter var jag och Louise i Trollhättan med Thunder Star( Lilleman) och Tinker Bell( Bella). Bella red ihop 63,94% i LA:P1 och fick sitt första nationella kval. Lilleman fick i samma klass 61,57 % ganska nära.
På annandag påsk var det tävlingar på hemmaklubben så då startade tjejerna 4 ponnyer!! 
Diva först ut i LB:1 går kanonbra 69,82% och vinst. Jippi ett andra kval. Louise startar Hugo i LB:1 med 66,72% som räcker till en 3e plats. Första gången hon tävlar han och för han är det 1 år sen sist tävling. Åkte hem och bytte ponnyer till Bella och Lilleman för LA:P1. Bella först ut och fick 65,78% vilket räckte till en 2a plac och sitt andra kval till nationellt. Lilleman fick ihop 62,23% och där satte han sitt första kval. Efter den helgen var vi helt slut men glada.
Den 26/4 åkte vi på kvällsdressyr i Spekeröd. Sista klassen var LA:P1 och vi hoppades på ett andra kval på Lilleman men domaren var inte riktigt på vår sida. Bella fick 61,71% och Lilleman 60,13 %
3/5 var det dags för Torslanda. Hugo och Diva fick äran denna gång. Hoppades att höja Divas kval men den dagen var hon inte med på noterna. Fick kanske lite för lite tid ute på framridningen var lite spänd när hon kom in sen blev det mkt tjafs och spöken på banan. Fick ändå ihop 65,51 % och en 2a plac! Undrar vad hon hade fått om hon gått som vanligt ? Hugo gick en LB:1 med Louise. En prydlig och stadig ritt som gav 67,41% men blev precis utanför plac.
Det var dom tävlingarna vi hitills har hunnit med. Nu har vi haft ett uppehåll då det har varit mycket annat bla bröllop, konfirmation ( Louise ) och till veckan tar sonen studenten.
Hugo har sålts till en familj i Småland som ville ha en ponny att lära sig dressyr på, hoppa lite och mycket skogsridning. Det tror jag han kommer trivas med.
Unghingstarna är numera valacker och såhär några veckor efter är det riktigt lugnt i hagen. Ett och annant gnäggande men inte mer.
I onsdags var det återbesök för Mattis och nu fick han på sig en ringsko. 1 mån till på box sen ska han troligen få gå ut.
                                               // Katarina